Ryttar EM i Göteborg

Goodiebags packade och redo att hitta nya ägare.

Tinne bjuder Vinnie på Hulkensmoothie 🙂

Så många som kom. Väldigt roligt!!

Hemma igen efter en helt fantastisk vecka i Göteborg. Det har delats ut medaljer till svenska till höger och vänster. Vilken ridsportsnation vi är?! Att Peder avslutar med ett så otroligt välförtjänt guld är ju nästan mer än man kan ta in. Så roligt!!

Vi har haft internationella U25 klasser i både hoppningoch dressyr med några av Europas bästa ryttare på plats. Lövsta Future Challenge international blev ett väldigt uppskattat inslag på EM och vilka duktiga ryttare vi fick se!! Imponerande!

Vi hade i och med det ett mingel där vi hade med Kjell Enhager som föreläsare och som vanligt gjorde han ingen besviken utan inspirerade både svenska och utländska deltagare. Som tilltugg bjöds det på Wraps från mitt egna recept som jag bloggat om tidigare här (klick) och Hulkensmoothie (klick) och rawfoodboll (klick).

Alla U25 ryttare fick även med sig ett exemplar av Challenge yourself with smoothiesandstuff boken på engelska. Även supersnygga hörlurar från Sudio.

Moa Grödinger körde pt utmaning.

Dagen efter var jag inbjuden för ett panelsamtal som Ung i ridsporten anordnade. Där serverades det också smoothies från Smoothiesandstuff och det delades också ut böcker. Väldigt roligt var det att se en massa unga som kommit för att lyssna. Vilket härligt engagemang från de som anordnat detta och så inpirerande för alla kommande stjärnor att få bli inbjudna till detta. Väldigt tacksam att fått vara en del av detta arrangemang.

Powernap innan start 😉

I morgon väntar vardagen igen och jag ska pussa lite extra på stallets fyrbenta bronsmedaljör.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s