Skafferifix

Jag vet inte om jag har tipsat om det här tidigare, men när vi flyttade in i vårt hus så hade vi ett utrymme under trappan som vi inte visste vad vi skulle göra med. Lösningen blev ett litet walk in skafferi. Vi satte upp hyllor på båda sidor och sedan fylldes det snabbt upp med diverse burkar. Här förvarar jag nötter, frön, mjölsorter etc. Även alla mina smoothieglas, matlådor och burkar och annat som används ofta och behövs lättillgängligt och överskådligt.

Ja det var lite inspo hur man kan göra ett skafferi på ett enkelt sätt. Andra sätt är ju att ha öppna hyllor i köket, eller varför inte en rullvagn (ex råskog från Ikea) jag gillar iaf när man ser ordentligt vad man har. Inga djupa skåp för mig. I köket har vi stora draglådor som också sväljer mycket och gör det enkelt att se vad man har hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s