Nytt nytt nytt

BeFunky Collage kopia (1)
Så här började det med headern, dockvar det inget som fick plats när jag väl skulle få in den o wordpress 😉 

 

Ja jag har varit lite kluven för att göra det här, men nu kör jag på försök så kom gärna med feedback så får vi se var vi landar.

Jag älskar ju verkligen att dela med mig av recept och tips rörande matlagning etc, men jag gillar ju även att dela med mig av andra saker och därav så blev det ju en till blogg i form av den ny-gamla Mixochmax (klick).

Men efter ett möte i onsdags så kom jag/vi fram till att det bästa vore ju att kombinera allt och framförallt låta det som egentligen tar störst del av mitt liv få en liten plats också, nämligen hästarna. Ett tag bloggade jag ju på tre bloggar och det blev lite väl splittrat.

Jag hoppas nu att det här kommer bli bra och inte för rörigt men det får ni gärna komma med feedback på.

Det kommer också i perioder säkert bli mer fokus på olika saker ex nu så har jag ju nedräkning till lilla bebis ska komma så det blir en del fokus där och mindre på ridningen nu av naturliga skäl.

Ni som gillar recept kommer inte gå lottlösa utan det kommer finnas i samma mängd som vanligt. Det kommer bara bli fler inlägg och lite mer spridning. Hoppas ni kommer tycka om det.

 

Jag har på egen hand försökt göra om headerna här på bloggen men där gick det mindre bra, så om någon snäll skäl sitter inne på den kunskapen feel free att höra av er, tills vidare får vi stå ut med den här 😉

 

Bilder i headern fotade av (Emma Rost, Magnus Cohlin och Senja Holpainen)

5 kommentarer Lägg till

 1. Jens stenquist skriver:

  Wow Såå spännande!
  Det ska bli riktigt kul att läsa mer

  Gillad av 1 person

  1. Vad roligt att höra!!

   Gilla

 2. Malin skriver:

  Jag tror att det kommer bli super! Låter så inspirerande!

  Gilla

 3. Mona ch wessblad skriver:

  Så spännande med snart en ny liten familjemedlem 😊 Ser fram emot alla kommande trevliga inlägg med både hästar och mat mm 👍

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s