Gravid vecka 36

Ja ni ser ju. Tiden har sprungit iväg och nu är det verkligen slutspurt. Jag mår oförskämt bra men känner som många andra i min sits att jag vill fixa allt, städa rensa etc. Dock gör sig tröttheten påmind när man minst räknar med det så man får passa sig för att inte dra igång något för stort projekt. Lättare sagt än gjort…

Allt har dock börjat falla på plats, saker är inhandlade, de mesta kläder som behövs i början fixade, snart är BB-väskan packad. Ja för jag har en känsla av att liten kommer dyka upp tidigare. Egentligen vet jag inte varför jag tror det men jag har haft rätt mycket förvärkar vilket är tydligen är vanligt andra gången. Ja jag kanske går över istället den här gången vem vet..

Vad jag saknar som jag skulle vilja ha är en mysig lyxig filt och ev någon speldosa eller mobil. Ja kanske oviktiga saker men man blir ju lite löjlig av detta väntande så det är så många saker man tror man mååååste ha. Det har jag dock hållet mig ifrån den här gången.

Cravings har jag faktiskt inga. I början var jag ju sugen på både det ena och det andra, men inget som bestått hela tiden.

Jag var rätt (läs väldigt) arg och lättirriterad i början men det känns bättre nu. Hoppas omgivningen tycker det också 😉

Sömnen blir rätt lidande jag snittar nog en 50 toabesök/natt ja eller iaf 10….men det är lika bra att vänja sig vid hackig nattsömn.

Nu ska jag ge mig iväg mot Strömsholm och C- tränar kurs, hoppas jag hinner kika in ikväll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s