Ingen vidare natt och tips på fredagmys.

img_1252
Eller vad säger ni? Det blir vad man gör det till. Happy Friday!!

Hej på er,

 

Jag som känner att jag vill lagra sömn (jag vet att man inte kan 😉 hade en hemsk natt. Jag tror jag lyckades bli smittad på c-tränar kursen och i natt har jag mått dåligt.Det tillsammans med sjuhundraförtioelva toalettbesök resulterade in några få timmars sömn. Men å andra sidan sov jag helt fantastiskt två nätter tidigare.

Oftast tycker jag dock att det här med sömn är rätt psykiskt. Om jag vet att jag sovit bra så är jag pigg, men om jag vet att jag får sova för få timmar då är jag nästan trött innan jag ens har somnat. Känner ni igen er?

Idag är det i alla fall fredag, och jag tycker det känns som dagarna springer i väg. Samtidigt som att jag tycker det går långsamt på ett sätt. Jag är ju så nyfiken på vår nya familjemedlem.

Igår var jag förresten på första föräldramötet. Det gick bra och jag är väldigt glad för Maximes fröken, hon känns så bra! Lätt och prata med och Max gillar henne!

Vad äter ni ikväll? Fredagsmys känns ju ännu viktigare nu när det börjar bli höst och mörkare eller?

Vi ska enligt min veckomatsedel äta Halloumiburgare (klick) så det är ju enkelt. Sen tror jag att jag gör de smarriga sötpotatisarna i ugnen (klick). Kanske lite mycket halloumi men det är ju så gott!

Till efterrätt tror jag att jag ska prova något från Green Kitchen at Home. Den är såååå bra och jag lovar att tipsa om desserten!

 

Ha en fin dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s