Babyshower och världens finaste vänner

Idag var jag på jobbet som vanligt, satt i hörnet och kollade när de red helt omedveten om att hemma hos mig skedde världens förberedelser. Jag anade absolut ingenting även om de andra var lätt stressade över att jag snokade och verkade nyfiken.

Efter jobbet mötte jag upp Flo och Max i centrum för lunch och efter det var deras plan att vi skulle till MOS och se Cars3. Vi skulle bara åka förbi hemma innan så jag fick byta om. Jag hann tänka att Gaah jag som ville hem och sova lite och ta en dusch men ok mysigt att göra något med familjen också. Snart är vi ju en till och då är det inte lika enkelt att gå på bio tex.

På väg hem pratade jag med Malin och när jag kom hem och inte ser Flos bil men några tjejer med hästsvans i köket börjar jag ana oråd och undrar om hon är hemma hos mig. Och tjaaa… resten går ju att lista ut.

Men så gulligt de hade gjort det. Jag har aldrig varit på en babyshower men den här var så bra att jag tyckte de satt en väldigt hög standard! Fantastisk tårta, goda bakverk och helt underbara presenter!! Jag blev helt överväldigad och lätt generad eftersom jag själv sålde in idén i typ vecka 5 till Malin och Helena att en babyshower skulle jag vilja ha den här gången…hihi

Men sen har jag inte tänkt så mycket mer på det och tänkt att alla har ju så fullt upp så hur ska man hinna med det.. men att de då fixat det gör mig ännu mer rörd.

Vi skojade lite att det vore skoj om bebis kom nio chef vi alla fick åka in till BB, framförallt som Malin satt på mig en rosett där det stod ”Mum to be” på 😉

Enkel saker som jag såhär i efterhand funderade över utan att koppla ihop det var 1. Varför stod inte Johanna med på startlistan till en klass vi bestämt att hon skulle rida..? Ja hon hade en förklaring som hon lät säker på så jag lät det vara.

2. Flo var så himla spontan i biobesöket. Roligt tyckte jag men ofta brukar han messa mig tidigare och fråga. Kul hur som helst!

3. Ja sen var det kanske inte så mycket mer konstigt jag funderade över förutom när jag väl kom hem 😉

Hur som helst så fick jag den finaste Babyshower man kan tänka sig och jag har underbara vänner som ordnat så fantastiskt!! Tack alla💕💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s