Veckomeny

Hej på er,

Jag vaknade upp i morse och kände mig fortfarande så glad över gårdagen. Vilken dag. Idag har jag dock inte fått mycket gjort, stora planer men lite energi resulterade i… inte så mycket. Men det var längesedan jag hade en sån dag så det var skönt. Alla hästarna fick i alla fall en makeover vissa mer nöjda än andra över det. Vissa har ju också mer kalufs än andra 😉

Den här veckan är min plan att uteslutande prova rätter från min nya bok. Som jag verkligen tycker alla borde ha hemma! Jag provar lite recept på hela familjen och är det något Max gillar så lovar jag att tipsa om det, men jag känner mig allt annat än hoppfull då han inte riktigt är den vågade när det gäller nya rätter. Men jag provar i alla fall 😉

Så här tänker jag mig veckan

Måndag:

Tisdag:

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Om det är något ni tycker verkar spännande får ni säga till! Eller ännu bättre, investera i en matbibel ni med för en enklare vardag.

Kram kram och hoppas ni haft en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s