Vecka 38

Ja idag går jag in i vecka 38 vilket innebär 37 + 1. Så knepigt att hänga med även för mig. Och ja vem vet, det kan ju hända när som helst och även dröja längre.

Men det jag ville visa var det fina mys/pyjamassetet jag unnade mig från Lindex. Kommer nog passa lite bättre med en mindre mage 😉 men jag måste ge höga poäng för den känns både mysig och ändå lite fin. Jag unnade mig även tofflor och en mysig kortare variant av morgonrock/kofta. Allt för att fylla BB väskan med något härligt!

För att återgå till gravidstatusen så är den rätt god trots min stooora mage. Jag går lite långsammare, det trycker mycket nedåt och känns rätt obehagligt emellanåt när hon kör sin gympa där inne.

Hunger har jag inte så mycket och när jag väl har det så får det inte plats med så mycket.

Boandet är som sig bör en prio 😉

Allt börjar komma i ordning och jag känner mig rätt nöjd.

BB väskan är inte packad men ändå rätt förberedd.

Jag skulle vilja fylla upp frysen med lite matlådor etc men tja vi får väl se om orken finns där.

Längtar efter att få ha lite andra kläder snart. Börjar bli lite tjatigt med min gravidoutfit efter som att jag inte investerade så mycket i den tillslut utan tänker mig att det är roligare att handla sen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s