Helgen som gick och boktips för barn

Dagens lunchtips (se längre ner på sidan)

Ja den gick i rasande fart. Jag jobbade i lördags och sen var min plan att åka till invigningen av Djursholms nya ridhus. Men det som hände var att jag blev så galet trött så trots att jag hade preppat Max på utflykt så lyssnade jag på kroppen och total somnade i två timmar. Sen var jag tillbaka till livet igen 😉

Fler än jag som var trött.

Trodde nästan att det skulle bli dax för bb, men icke. Jag har haft ordentliga förvärkar som jag i alla fall har tolkat det som men det är visst vanligt gång nummer två.

Söndagen bestod av fix hemma och sen fick jag göra en liten utryckning med pappa till sjukhuset men som tur var verkade det inte vara någon fara. Skönt.

Nu börjar jag känna mig tung och orörlig. Kom ut lilla vän!! Ryggen har bråkat med  mig framförallt varje natt men nu även idag. Jag stannade hemma idag och hoppas på lite bättring. Ensam hemma är bästa vilan och tvångsvila ordinerat från Flo. Det blir lätt endel Alfons Åberg och ”jag ska bara”..

Igår shoppade jag förresten två födelsedagsböcker till Maxime. Den ena är den här (klick) som jag hört så mycket bra om. Den andra var på inrådan av tjejen i butiken och den hade superhärliga bilder (klick). Har ni några tips på bra böcker eller andra presenter till en kille som fyller 6 år? Dela gärna med er!

Dagens lunchtips:

Rosta två skivor danskt rågbröd, på med lite olivolja. Mosa avokado på brödet, skiva två ägg och fördela på smörgåsarna och toppa med flingsalt och chiliflakes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s