Så mycket spännande på G

Jaaa nu gäller det att hålla koll på bloggen för ett erbjudande man inte vill missa. Jag vill själv inte missa det.

Nu tycker jag att det händer en massa spännande hela tiden och varje dag (och natt) känns spännande just nu eftersom man inte har en aning om när liten tittar ut. Men förutom det så kommer det inom kort dyka upp lite nyheter här.

Jag som älskar snabba lösningar och nyttiga saker som ändå smakar mums kan tipsa om att är ni fler som mig så kommer ni gilla det.

Mer om det inom kort!

Jag som lovade er en utvärdering av förra veckans veckomeny skäms lite över att berätta att endast en rätt blev tillagad. Veckans första men den fick ändå höga betyg. Jag gillade den skarpt och Flo också. Maxime däremot gillade inte den falska tonfiskröran men jag sparade lite tomatsås som han fick tillsammans med halloumi och det fick höga betyg så helt fel var det inte. Sen fortsatte veckan med lite andra måltider men han gillade konceptet att rösta. Sen höll han sig inte riktigt inom skalan utan höjde spannet rejält. Med en femåring så var det inte så enkelt att betygsätta utan det var antingen full pott eller inget alls.

Men är ni sugna på att prova receptet så säg bara till så lägger jag ut det. Tyvärr blev min rätt inte så fotovänlig så det får vi hoppa över.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s