Ett samarbete och ett erbjudande ni inte får missa

Jag ska samarbeta lite med Wellaware och har fått prova endel av deras produkter. Jag har ju redan tidigare använt en hel del av dessa så jag tycker de står för det jag vill stå för. Jag kan även säga för er som inte vet att jag är väldigt noga för vad jag står för och detta är jag stolt över att få vara en del av. Rena produkter utan konstiga tillsatser, i största möjligaste mån ekologiska och av väldigt hög kvalitet. De har även 100% transparens vilket innebär att man kan få ta del av analyser som utförs på alla Wellawares produkter. Sånt gillar jag när man vet vad man betalar för. Sen betalar man inte skjortan för produkterna som jag ibland tycker att man gör för många av hälsopulverna och produkterna på marknaden.

Tidigare har jag använt deras olika kapslar (klick), deras smoothiepulver  (klick)(framförallt rödbeta) för att boosta mina smooties eller toppa rawfoodbollar eller som här i receptet chokladen.

Nya produkter jag fick prova nu var deras bars (klick) som var helt fantastiska (även glutenfria, laktosfria och veganvänliga). Deras Beet up rödbetsbar har nominerats till Swedish health awards och vill du hjälp dem så röstar man här (klick)och även deras chiadrycker som jag gillar jättemycket och druckit en hel del utan att förstå att det var från dem 😉

Ja och jag har ju såklart tidigare provat deras proteinpulver (klick) som är från hampa, ärtprotein (som är ett fullvärdigt protein) och havreprotein som är min favvo och jag tycker är toppen att tillsätta när jag gör gröt.

Nu till erbjudandet som är helt grymt. Om ni går in via den här länken (klick) och beställer så får ni 20% på hela beställningen (det dras av när ni klickar er vidare till kassan) frakt tillkommer. Eftersom priserna redan är väldigt bra så passa på att beställ för billigare än såhär går det nog inte att fynda hälsoprodukter.

Mycket tips i detta inlägget men jag gillar själv sånt här och hoppas ni också gör det!!

Receptet jag vill bjuda på är enkelt men vrålgott!

Smält ner kakaosmör i ett vattenbad ca 2 dl blir bra.

Rör sedan i raw kakao, lönnsirap, lite flingsalt och vaniljpulver. Jag anger ingen mängd utan smaka er fram. När du har en härlig smak och smet tillsätt något av följande : granola, rostade nötter, torkade bär ex tranbär, mullbär, gojibär, eller annat gott, kokos, rostade frön. Sprid sedan ut allt på en plåt. Jag strödde sedan över bipollen och rejält med rödbetspulver. Sen in i frysen för att stelna. Efter det är det bara att bryta i valfri storlek och förvara i en burk i kylen.

Enklare men kanske inte lika nyttig variant är att smälta ner 70% choklad och sen göra samma variant som ovan.

Detta blogginlägg är i samarbete med Wellaware.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s