Fredag och ytterligare en vecka har gått

BB väskan är packad och står redo… och väntar….

Jag som trodde att jag redan skulle fått besök av vår fjärde familjemedlem… Eller trodde gjorde jag kanske inte men hoppades absolut. Har googlat alla tecken men njae, inget…

Igår var jag med Max i skolan på förmiddagen. Väldigt roligt var det att få se hur de hade det och wow vad duktig lärare. Snäll men bestämd. Ordning och reda! Jag fick en så bra känsla och är väldigt glad att jag hann vara med och besöka klassen.

En tjej kom fram till mig på rasten och sa -”sååå konstigt, igår lekte Maxime och Sofia ingenting, men idag leker de visst hela tiden..man undrar ju vad som har hänt under en natt… hihhi tjejer 😉

På eftermiddagen hann vi både med ett efterlängtat besök hos Lucas för Max där de skulle pratas Minecraft.. jag passade på att prata jobb med Tinne. Sen bar det raskt av till Stjärnborg för ridlektion för Max med Lovisa. Hon är så bra med barn så det är perfekt. Själva ridningen tar ca 15 min men allt runt omkring är lite mer tidsödande men dock så viktigt. Så de bokade in nästa torsdag också.

Nu bär det strax av till jobbet och ikväll hoppas jag på ett riktigt fredagsmys.

Hoppas ni andra får en härlig dag. Jag ska försöka hinna in i em och dela med mig av något smarrigt…

Kram

Hmm det var lite problem att ta av skydden när Greta hade bajsat där… tuffing..

Det tränades lätt sits 🤣🤣❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s