Rödbetslatte

Idag gjorde jag en väldigt enkel men så god och nyttig dryck.

Vi kan kalla den Rödbetslatte då den går att dricka lätt värmd. Men den är lika god kall!

Jag blandade oatly Ikaffe med rödbetspulver (klick), kanel, lite kokosolja och lite sötning (jag valde yaconsirap, men vad som funkar). Sen körde jag allt i mixern och värmde lätt. För mig blev det ett glas kall och en kopp varm och båda smakade prima.

Ni vet ju att jag gillar dessa pulver och att boosta smoothies lite extra och rödbetspulvret är inget undantag eftersom att det lätt blir rätt rött och kladdigt med rå rödbeta. Även om jag såklart äter det också.

2 kommentarer Lägg till

  1. Linda skriver:

    Pulver är toppen! Rekommenderar även Holistics rödbetsjuice👌🏻Små flaskor ( även bra att ha med sig samt finns lingon och blåbär med) Toppkvalitet och så goda att experimentera med!

    Gillad av 1 person

    1. Åh tack för tipset! Det ska jag absolut prova!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s