Our home by night

Jag ska fota i dagsljus också men jag älskar alla smålampor❤️

Vi har ju fixat som galningar den här sommaren. Ja precis som våra vänner sa…var det inte ni som inte skulle göra något i år och ta det lugnt? Hihi jooo….men så blev det en grej som blev en till som blev..ja ni förstår. Flo har döpt det till snöbollsprojektet, det som bara växer ju mer man gör.

Vi har ju nämligen gjort allt från att ta ned träd, till att fixa om hagen, bygga altaner och måla om alla husen på gården…ja och en hel massa till.

Så det är verkligen en total make over här och igår kväll när vi gick runt och tittade så kände vi båda samma sak…vad fint vi har det. Och så sa vi även att nästa år tar vi det lugnt och njuter…hoppas vi kan. För Flo kom ju på idag att vi har en hel del att olja i och med alla terasser… 😉

Nu är det mest småpyssel kvar för i år. Förutom en lösdrift som ska målas och ett växthus som borde byggas upp men risken är att det får bli i vår.

Annars har vi mest tagit det lugnt i helgen. Max hängde lite med morbror Alex vilket han tyckte var toppen, jag passade på att storhandla och sen har vi mest myst hemma. Jag har blivit utnämnd till världens bästa mamma flera gånger då jag lyckats skriva in rätt sak på minecraft..Ibland krävs det inte så mycket 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s