V40 i morgon

Ja i morgon går jag in i vecka 40 och idag är det exakt en vecka kvar till beräknad bf. Men vem vet om det datumet stämmer.. Max var ju extremt punktlig och första värken kom strax efter midnatt på beräknat datum.

Jag längtar nu efter att få träffa den lilla krabaten där inne.

Jag längtar till förlossningen även om jag vet att det gör ont så är det ju en sån enorm bonus man får. Så jag känner mig rätt taggad och tävlingsinriktad nedanstående Flo känns skräckslagen fortfarande såhär 6 år senare… jag minns att när vi kom in sist så frågar de Flo ( OBS det är ju jag som ska föda vårt första barn) ”is it ok if we take this in Swedish”? … men liksom ursäkta.. gärna på franska om det går. Hihi nej men lätt konstig fråga när jag ska föda barn och de var helt på det klara med att jag pratade svenska😉

Men men roliga minnen..

Idag hade vi en helmysig kväll och firade min bästa vän Malin som fyllde 35. Det blev på TGIF så barnen höll sig lugna. Max styrde även upp så det bjöds på skönsång. ”Ursäkta, den där flickan fyller år vill ni sjunga för henne”? Japp inga konstigheter och sång det blev det🙌🏻

Nu ligger vi på soffan innan sängen väntar.

Sov gott!!

Leftovers från baby showern💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s