Chocolate protein

Ja det började med att jag skulle göra lite protein fluff som jag skulle bjuda Flo på. Jag har läst så mycket om det och vi har lite av holistics vanilj protein som Flo köpte så jag tänkte att det provar jag.

Så det började med ett gäng frysta bananer, lite fryst mango och vad jag tror blev för mycket havremjölk. Lite citron och två skopor vaniljprotein. Jag körde det i blendern rätt länge och det blev krämigt men inte fluffigt. Sen blev jag inte nöjd med smaken som blev lite mesig och jag blev sugen på choklad, så jag tillsatte raw kakao och lite jordnötssmör. Så vips hade jag en helt annan smoothie. Med smak av favvon peanutbutter-chocolate och en smak av frukt. Gott!! Jag öste i lite ananaspulver från wellaware och ja den blev så god. Ett tag trodde jag att det inte skulle bli något alls men det slutade med att båda glasen gick åt till mig.

Tyvärr inget fluff men en galet god och krämig smoothie 👍🏻

Med det vill jag säga att det mesta blir rätt bra om man mixar goda saker. Och det mesta går att rädda. Så var inte rädd att prova er fram!!

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s