Det nya livet

I morse så vaknade vi för första gången upp fyra stycken i sängen. Max sover ju ofta hos oss alt kommer på natten så det var ju bara att fördela oss väl efter det. Men det funkade prima! Lilla Céline var en pärla och sov från 24-5 utan att äta sen lite mat och sen var det faktiskt jag som vaknade vid 7 tiden. Så skönt!

Max och Flo var på fotbollsavslutning och med sig hade de kakorna jag stod och bakade mellan värkarna i torsdags.

Sen dök mamma, min lillebror och hans tjej upp och även pappa tittade förbi. Max har varit väldigt stolt hittills. Självklart kommer ju det ändras flera gånger men so far so good iaf.

Stolt morfar

Stolt mormor

Jag håller på att knåpa ihop en förlossningsberättelse och ju mer jag tänker på det desto mer full i skratt blir jag. Kommer absolut bli läsvärt! Framförallt nu när allt gick så bra! Och jag mår så bra efter. Känns inte som jag har gått igenom en förlossning om jag jämför med sist.

Pappa helt inne i en film och märker inte paparazzin

I morgon ska vi tillbaka på doktorbesök på morgonen och sen ska Flo på bio med Max och hans kompis Enzo.

Tack alla fina för era grattishälsningar!! Helt otroligt hur många ni är som grattat💕

Nu blir det lite bebisfrossa på bloggen men ta det lugnt i morgon kommer ett gröttips.

Puss och kram 💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s