Livet

En söt bebis och en söt elefant

Det blir mycket bebisbilder jag vet.. men hon är ju så söt hela tiden💕

En till.. sötaste tofflorna från Lindex (tack Linnea)

En lunch blev det i alla fall… inte helt enkelt att få till såhär första tiden när liten inte vill ligga själv.

Superfina presenter från bästa Malin.

Mysmiddag mitt i veckan. Spontant är det bästa👌🏻

Hej på er!

Dagarna verkligen flyter ihop och springer iväg. Just nu är den mesta tiden spenderad på soffhörnet matandes eller agerande säng, eftersom Céline bara vill sova på mig i nuläget. Den här gången går allt lite lättare om jag jämför med första gången. Då visste man ju inte riktigt hur kort tid allt varade och tänkte ofta att ”är det såhär det kommer vara nu” så jag känner mig rätt cool den här gången med att det är många faser och att allt har sin tid.

Enklare att mysa och njuta även om jag inte ska sticka under stol med att jag längtar tills jag är tillbaka i sadeln. Jag har valt att vänta de rekommenderade veckorna vilket jag även gjorde med Max då jag känner att jag inte vill riskera att något inte är helt läkt/återställt. Känner mig dock fit for fight!

I dag hann vi med både mysfrukost innan det bar av till handbollsträning, sedan kom Sara hit på fika och efter det har Max lekt med en kompis, Flo jobbar ute och jag och Céline myser och kollar på film.

Funderar på vad Céline kommer få för smeknamn.. svårt tycker jag. Max föreslog Eriksson… vet inte riktigt om det känns helt hundra…

I veckan blir det lite hästaktiviteter i alla fall. Sen ska vi på Vernissage på Max skola och i helgen väntar tre stycken kalas inklusive Max eget då han fyller 6 år på lördag. Full fart med andra ord.

Ikväll blir det sushi och film. Vi har precis infört hämtmat på söndagar. Skönt avslut på helgen!

Bjuder på två filmer på vår fina häst också. En riktig stjärna🎖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s