Mjölkfritt

Här sussar hon sött efter dagens äventyr.

Ja lilla Céline har ont i magen och vi har provat med droppar för det. Igår var vi hos en läkare för hennes läppband som det heter var lite kort vilket kan göra att hon sväljer lite luft (vilket hon gör) och att hon får sämre grepp vid amning. Så de gjorde ett klipp där och nu hoppas jag hon ska slippa svälja lika mycket luft.

Men hon är som sagt väldigt irriterad över magen. Läkaren sa att hon är lite uppsvälld och han trodde hon hade gaser så han tyckte jag skulle prova med mjölkfri kost i alla fall två veckor och se om hon blir bättre.

Då är det inte laktosen de reagerar på utan mjölkproteinet. Så man måste utesluta allt med mjölk i och även get och får produkter då de kan reagera på det med. Detta är något som växer bort och är ofta bara en överkänslighet i början.

Det kanske absolut inte hjälper eller har med det att göra men jag kände att jag måste prova om det kan hjälpa henne att må bättre.

Ja det är väl inte så jättefarligt men ändå en hel del man måste hålla koll på för mjölk eller framförallt skummjölk finns i mycket mer än man tror och tydligen reagerar bebisar på minsta lilla.

Annars så växer hon som hon ska och följer kurvan fint. Skönt!

Jag önskar att jag kunde köpa smöret jag brukar köpa i Florida. Earth spread. Ingen som vet om man kan hitta det i Sverige?

Men det är ju så jobbigt när de är så små och har ont och inte kan förklara vad det är.

Annars försöker jag fixa så gott jag kan till party of the year, Max 6 års kalas. Såå viktigt och efterlängtat.

Det ska vara skattjakt, dansstopp, pyssel, you name it😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s