Back in the saddle

Så kom den efterlängtade dagen.

Jag har känt mig oförskämt bra i kroppen, så bra att jag hade kunnat rida dagen efter i princip, vilket jag såklart inte gjorde. För mig är det viktigt att låta kroppen läka ihop och inte risker ev andra men. Hur sugen jag än varit på att rida så har jag tvingat mig att vänta.

Men i onsdags så var det dags.

Laddad till tusen hade jag redan dagen innan provat ridbyxorna och Flo skojade och undrade om jag tänkte sova i dem.

De passade i alla fall så det var ju över förväntan. Med Max trodde jag att jag intagit en ny shape och shoppade två par nya byxor lite för tidigt vilket resulterade i att de blev liggandes knappt använda.

Väl på Lövsta irrade jag runt för att hitta all min utrustning och hör och häpna men stövlarna gick också på🙌🏻

Pappa kom ner och bytte av snälla Jossan som vaggade Céline och jag hann med att rida fram Valdi, Mio och trava lite på Erik. Såååå roligt. Allt kändes prima förutom att jag blev så andfådd. Det ska vi råda bot på.

Men på Erik var jag tvungen att sluta tidigare då jag trodde brösten skulle sprängas. Ajaj det hade jag glömt bort.

Nu blev det ingen ridning igår då Max var sjuk men jag red Mary på eftermiddagen. Dock blev det många avbrott i det passet och till och med en tur hem för att mata men skam den som ger sig. Jag tog med Céline och Jossan var där och ställde upp som vanligt.

Idag ska vi iväg med 2-års hingstarna på löshoppning så pappa kommer och myser med Maxime.

Håll koll på instastories så ska jag försöka uppdatera evenemanget.

Ha en fin fredag💕

Ett boktips för er med barn eller er som behöver köpa present/julklapp är den här boken.

Man får välja namn och till viss del utseende och det blir en personlig bok. Max fick den av Jossan i present och den var toppen och man märkte att han var stolt när man läste den. Här hittar man den (klick)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s