Grönt är skönt

Det är lite intensivt fast ändå inte. Céline är en riktig pärla att sova på natten vilket är underbart! Men att sova på dagen, inte så bra.. och tyvärr så verkar hon inte helt nöjd och det känns som att det är magen som stör henne. Jag har provat nu att ha lite smör på smörgåsen och åt lite halloumi och efter det har hon blivit lite mer missnöjd, men samtidigt så kan det vara andra saker också. Så himla svårt att veta…

Hon sover ju som sagt så bra på natten men väldigt lätt sömn under dagen.

Det lär ju bättra sig tänker jag.

Dock så har det här med att fixa lunch i princip uteblivit då jag inte kan lägga ner henne utan att det blir skönsång. Så mitt bästa tips är att förbereda smoothies. Det här receptet har jag boostat med extra allt. Bäst att passa på liksom.

I den här gröna sköna hade jag:

En påse babyspenat

Juice från en halv citron

1cm färsk ingefära med skal

1avokado (jag hade bara fryst men det funkar prima)

1 halv fryst banan

Äppeljuice (färskpressad) till önskad konsistens

Jag tillsatte även 1 msk mjölksyrad kål

En påse synbiotic 15

Allt som ett önsketänk att föra över lite bra tarmjobbare till liten. Om inte annat så är det ju bra för min mage👌🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s