Heeelt galet

Grön smoothie och vaniljgröt

Jag kikade in på bloggen och hade lite dåligt samvete att jag inte hunnit uppdatera, och så ser jag att jag haft ett galet antal besökare. De flesta har kikat på receptet på Blåbärsfluff och då ser jag att alla kommit via Isabella Löwengrips blogg (klick) . Så jag var ju tvungen att kika in och då har hon länkat till ett recept jag lagt upp ( det från den härliga boken Beautyfood).

Så himla roligt!!

Efter en härlig helg på Friends har jag hunnit få upp granen och pyntat. Jag gillar att njuta hela december av den.

Jag har preppat pannkakssmet till Max så han får en smarrig frukost i morgon. Blir han nöjd kommer receptet på bloggen.

Kram på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s