Att träna igen

 

träning
hihi det här var ju inte igår dock…. 

Igår lyckades jag träna mitt första träningspass för Linda. Céline var med och Linda lyckades söva henne genom att svinga bilstolen som en kettleball. Skämt åsido men ju mer det gungar desto bättre somnar hon.

Så jag han med både crosstrainer (pust vilken dålig kondis jag har fått), sen både armar, lite stretch och bål. Skööönt! Känner mig galet otränad men det är härligt med en liten utmaning. Linda berättade för mig att det tar 7 år för kroppen att återhämta sig helt efter en graviditet. I så fall var jag inte i hamn efter första ännu 😉

Annars rullar dagarna på i full fart. Jag är ju halvtid mammaledig och rider på fm. Så gjorde vi med Maxime och det funkade prima. Just nu har pappa rullat barnvagn på Lövsta men snart ska hon vara hemma med Flo. Perfekt för oss båda att få dela på det. Med Max upplevde vi att han i te blev lika mammig. Eller så var han bara så. Alla är ju olika vilket man får påminna sig om ibland.

Hästarna är jätteduktiga och det är väldigt roligt att rida igen. Jag får ju ha Valdi och Erik hemma bär de åker till USA så det blir skoj. Erik kämpar på med de svåra sakerna och är riktigt duktig! Känns kul för framtiden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s