Post Christmas

Eller i alla fall nästan. Vi klarade en halvdag på soffan med filmmys, men sen började vi fixa i Max rum som Flo har målat om och idag sitter vi alla i bilen på väg mot Ikea. Med vår alldeles nya trailer som är så fint loggas med Smoothiesandstuff. Lastbilen har vi lämnat in till försäljning hos Torstenssons som förövrigt sålt trailern till oss. Mary åker ju till Stina Lillje om en vecka och då kändes lastbilen lite överflödig.

För att övergå till julbordet så bjöd vi på en massa godsaker men favoriterna hos mig är grönkålssalladen och brysselkållsalladen. Om ni tycker grönkålen blir för hård när ni serverar den så har ni nog inte masserat den tillräckligt. Tricket är att massera den med olivolja och citron i några minuter. Sååå gott blir det då.

Efterrätten blev den numera klassiska apelsinsalladen som är superenkel men också supergod.

Skiva apelsiner och ringla över lönnsirap. Strössla med pecannötter och tranbär alt russin. Servera med vaniljglass eller grekisk yoghurt.

Ikväll blir det middag hos goda vänner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s