Grötpinnar

Alltså det här är så bra. Céline gillar att äta själv och har gjort från dag 1. Hon är inte så sugen på gröt, men jag tycker det är bra och mättande. Så såg jag recept på grötpinnar och gjorde en egen variant på vad jag hade hemma. Jag tog 1dl grötpulver1/2 dl havregryn1ägg1banan2krm bakpulverKanel och kardemumma1msk rapsoljaLite hackad aprikos1msk havreprotein från wellawareSätt ugnen på 200grader. Mosa bananen och blanda övriga ingredienser. Häll ut på en plåt och forma till en rektangel. Grädda i 20 min och låt svalna. Skär sedan i stavar. Förvara i kyl och servera som de är eller med smör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s