Kale salad

Så galet god sallad om man bara hanterar den på rätt sätt.

Innan jag hade förstått hur man skulle göra så tyckte jag grönkålssallad var lite torr och tråkig. Men nu… wow!

Tricket heter massera!

Japp i med lite olivolja, några droppar citron och lite salt. Sedan masserar du på i några minuter. I det här receptet har jag babykale leaf som är mycket mjukare från början. Annars är det viktigt att bara få med bladen och inte de grova delarna.

När du masserat klart så blandar du i en halv avokado och mosar runt så den blir alldeles krämig och god. Sedan masserade jag även i en näve koriander. Såååå gott. Jag hade min som tillbehör till middagen idag men man kan ju addera lite annat och göra den till en egen rätt. Det ska jag göra i veckan. Recept dyker upp på det.

Kram på er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s