Planera in lugn och ro

hmm… det där låter kanske lite märkligt, men jag tror det är vad jag ska sikta in mig på till nästa år. Några andningspauser där man hinner med att tänka. Det är inte alltid det är bra för mig iofs för det resulterar ofta i nya projekt, men jag ska försöka prioritera att ibland bara läsa en bok istället för att maxa tiden man har när C ex sover.

Sen ska jag planera in lite mys med Max och såklart även Céline, men ex spela brädspel eller gå ut och leka innan maten.

Helt krasst så har man ju bara två-tre timmar varje kväll som man hinner med att umgås. Ibland så vill man ju bara ta det lugnt när man kommer från skolan såklart men ibland vill man ju också leka med sin mamma och då ska jag bli bättre på att ta mig den tiden.

Sen har jag lovat Flo att jag också ska göra listor som underlättar mina gaaaah jag har så mycket att göra känslor. Så det är ett annat mål för mig.

Sen ska jag verkligen fortsätta med food prep och veckomenyer. Det är genialiskt när det kommer till att spara tid. Och pengar då man oftast skippar en hel del av det här kan vara bra att ha hemma shoppandet.

Kommer en uppdaterad guide med foodprep för er som har missat tidigare.

Ha en fin dag! Här ska jobbas och i eftermiddag ska vi på Walt disney world on ice. Flo har lyckats få VIP biljetter så Max och hans kompis är väldigt laddade för att vara viktiga personer. Får se hur det ska gå…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s