Granola for sale

Jag har gjort verklighet av en liten dröm jag haft. Eller något som har legat i mitt huvud och grott och inte riktigt blivit en färdig idé förens nu på semestern när jag bara helt plötsligt gjorde slag i saken och provade. Jag la upp en bild på insta och helt plötsligt ramlade det in ett gäng beställningar. Så roligt så då var det bara att sätta fart. Så det bakades granola för glatta livet och packades och skickades. Så nu hoppas jag bara att alla som beställt blir nöjda. Det är ju alltid lite läskigt. Men jag har hunnit få lite positiv respons redan så det var ju skönt!

Än så länge kör jag två varianter. En nötfri och en variant som jag kallar lyxvarianten. Jag kör ett litet prova på pris där man kan köpa 200grams påsar där den nötfria kostar 30:- och den lyxiga 40:- men som sagt så måste jag nog ändra lite där då lyxen inte kallas lyx för intet 😉 Men den har en härlig smak av Florida Key lime pie.

Jag har lite andra produkter i huvudet också så håll koll här så lovar jag att ni inte kommer missa något.

Jag håller på och försöker fixa så man kan beställa via en länk eller liknande här men min tekniska förmåga är inte riktigt där den borde vara så än så länge får ni hojta till om ni är sugen på att prova. Och sitter någon inne på lite dataskills så får man också hojta till 😉

Skicka gärna ett DM på instagram på @smoothiesandstuff eller maila mig på darcourtcaroline@gmail.com

 

Nu ska jag hoppa i sängen, men tro det eller ej, i morgon hoppas jag att ni får ett till blogginlägg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s