En gårdsbutik nära mig

Ja alltså hur lyxigt är inte det? Jag letar alltid efter gårdsbutiker när jag är ute och åker. För jag tycker det är så härligt att botanisera runt bland alla godsaker.

Och helt plötsligt dök det upp en gårdsbutik nära oss. Det visade sig också att det var Célines förskolekompis föräldrar som drev den så det blev ju ännu bättre. Här kan man hitta underbara ostar där vi är storkonsumenter av eldosten (för er som inte vet så är det Sveriges svar på halloumi men 1000ggr godare!!), ägg från deras höns, härliga marmelader, nybakt bröd och en massa annat gott. Man kan även ta en fika där Linda har bakat underbara bakverk och det finns även möjlighet att grilla korv över öppen eld.

Så för alla som har vägarna förbi får ni söka upp Stenhagen Gård och åka förbi. Verkligen värt besöket!

Själv fortsätter jag packa och skicka granola vilket är superskoj. Njuter det sista av semestern men är väldigt laddad för vardagen! Idag fick vi besök från Belgien så vi har varit i Sigtuna och i helgen blir det lite mer sightseeing.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s