Birthday party

Céline var supersocial och höll igång hela kvällen.
Födelsedags”barnet” och Maxime
Världens bästa Gudmor
Min favvo kusin med familj
Min brors gudföräldrar tillika världens härligaste människor
Systrar❣️
Jag har världens finaste barn💝
Två favoriter på samma bild Monica och min Gudmor.

Vilken härlig dag det var igår. Vi firade mamma som fyllde 70år. Hon ville ha det hemma hos sig så det blev så trots lite tjat från oss att fira här. Men det blev så bra och hon hade beställt buffé som verkligen räckte till alla.

Förutom att det är väldigt härligt att få fira någon så är det också väldigt härligt att få träffa alla man inte ser eller träffar så ofta annars. Så det blev mycket umgänge och mys.

En av mammas allra närmaste vänner från London kom och vi har alltid så roligt ihop för hon är min förebild inom hälsosamt leverne. Min hälsoguru kan man säga.

Så otroligt kunnig och intresserad. Så vi försökte hinna umgås så mycket som möjligt. Hon gav mig en massa tips, bland annat att vattenmelon är bland det bästa man kan ge till någon med feber. Note to self nästa gång barnen blir sjuka.

Sen kom min underbara Gudmor som vi hinner träffa alldeles för lite. Men hon och Céline klickade så det blir absolut mer umgänge där.

Jag och min kusin som också har två barn som var med. Helt galet att hon bor nu söder om stan och vi ändå inte lyckas ses. Helt klart något jag måste bli bättre på.

Jag stod för efterrätten som blev en traditionell tårta med bär och en melontårta med kokosgrädde och bär. Simpelt men supergott.

Tips på melontårtan

Skiva vattenmelon i önskad form. (Har du en helt rund kan du istället göra skivor. Min hade redan en triangel form så det blev tårtbitar direkt)

Ställ en burk kokosgrädde i kylen så den blir riktigt kall.

Vispa sedan till grädde och söta ev med lite sötning och vaniljpulver.

Toppa med en massa valfria bär.

Ät njut och ta om för den är heeeelnyttig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s