Food heaven

Jag har drömt att gå och äta på Mahalo i Stockholm så länge. Men varför gör du inte bara det kan man ju tänka, men det blir alltid bortprioriterat. Tills i onsdags när Peggy från Frankrike var på besök. Då plötsligt hände det.

Ojojoj vilket härligt ställe och så gott det var!

Vi kom dit på lunchen men fick ett bord och behövde knappt köa.

Jag slog till på en nudelsallad med tofu (har aldrig ätit tofu som jag gillat men den här👍🏻), salladen var verkligen perfekt med jordnötssås som var lite spicy. Flo och Peggy tog vego burgare med sötpotatisfries som de också gav tummen upp på.

Céline fick en bowl som hon älskade men framförallt passionsfrukten. Hon kan äta hundratals av dem. Dock är det inte alltid poppis med granola eller kokosflakes i för barn. Så minen när hon trodde hon åt smoothie och det var något annat i var obetalbar.

Jag tycker också priserna var bra. Inte galet dyrt men samtidigt måste man ju betala när man får så mycket härligt. För det var inga snålisar med portionerna.

Jag passade också på att köpa med mig lite roligheter som jag kommer visa inom kort.

Nu ska jag sätta fart. Idag ska vi tävla på Djursholm och jag är så taggad. Hoppas Erik också är det.

Puss på er💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s