Så roligt med feedback och en veckomeny.

Ja alltså ni förstår inte hur roligt det är att få positiv respons på det jag gör med Smoothiesandstuff.

Mitt främsta syfte är att dela med mig av hur enkelt det kan vara att leva lite nyttigare men för oss som verkligen lever livet i farten.

Jag försöker göra det helt kravlöst och det är därför det ibland kan vara lite ojämn uppdatering. För ni vet livet kommer rätt ofta emellan. Men då och då dyker jag upp här och lite oftare på instagram och delar med mig av olika recept och tips.

Just nu finns det ett ganska stort reportage i tidningen Hippson vilket är superroligt!

Ni är endel som skriver också och frågar och tackar för tips vilket gör mig så glad. När jag var nere i Flyinge och tävlade kom det fram en tjej och berättade att hon gillade min kokbok så mycket och att den alltid stod framme i köket. Såå roligt att få höra sånt!

För mig är det den ultimata avkopplingen att stå och hitta på nya recept eller prova andras recept. Det är dock inte så att jag älskar vardagsmatlagningen och att inspirationen flödar där varje dag… absolut inte🙈

Men den här veckan har jag som plan att ha en hyfsad förberedd meny så vi enkelt ska kunna få till veckans måltider.

Max har fått bestämma två dagar (vilket blev korv med bröd🤢 och hamburgare) ja jag får stå mitt kast som kom idén att han skulle bestämma två. Nästa vecka kanske jag har förberedda alternativ.

Resterande dagar har jag planerat in följande:

Mån: Max är hos en kompis så vi kör Nachos.

Tis: jag har lektioner så då blir det väl Max förslag korv med bröd

Ons: Wok

To: Tänkte ev prova auberginelasagne. Som backup har jag halloumistroganof.

Fre: då kör vi hamburgare. Jag vill tipsa om en vegetarisk hamburgare de säljer på Coop. Den är gjord på svamp, valnötter och chèvre!

Det var väl det. Har ni något speciellt ni vill läsa om så hör gärna av er. Om inte här så finns jag på insta på @smoothiesandstuff

Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s