Horses, horses and more horses

Ja hela anledningen att vi är här är ju pga våra underbara hästar. För att få superbra tränings och tävlingsmöjligheter vilket vi verkligen har här.

Knappa 15 minuter till internationella tävlingar med massor av banor med både internationella men även nationella klasser.

Jag har ju med mig Sankt Erik, Magi och Bon Coeur hit.

Erik har fått debutera GP, Magi har tävlat igen för första gången på nästan två år och Bon Coeur har fått debutera lilla rundan.

Nu har vi hunnit med två stycken tävlingshelger och i veckan väntar en ny tävling.

Det har varit så nyttigt och första helgen hade vi även Lussan här på plats.

Jag är verkligen nöjd med alla tre, Erik har varit duktig och allt är ju väldigt nytt. Första gången red jag lite försiktigt och hade några missar i de enkla sakerna, dagen efter satsade jag lite mer och det blev också bättre resultat. Tredje gången så var jag riktigt nöjd men det roliga var att jag tyckte jag fick till en riktigt bra första travsluta (de har varit det svåraste i hela programmet men den här gången tyckte jag den kändes helt ok), då blåser domaren… hon ropar: are you riding GP…jag svarar ”yes I’m trying to” då ropar hon ”it’s supposed to be a half pass there”….jag, lite tyst ”that’s what I was trying to do” hihi så vi fick göra om med galopp i den istället tyvärr…så det blev ju dyrt, men i övrigt var han riktigt duktig.

Det var dock flera stycken som sett och faktiskt såg att jag red en travsluta så det var ju för väl 😉

BC har gått två st george och en int 1, med två segrar och en andraplats. galet duktig med allt från miljön, tävlingplatsen, ja allt, jag kunde inte ha begärt något mer av honom. Han har ju faktiskt rätt lite tävlingserfarenhet och här är det ju verkligen tävlingsmiljö.

Magi min lilla sötnöt var väl ungefär som jag minns honom hihi men han har blivit så pussad på hela tiden. Det är som en liten maskot. Vi fick ju låna Tinnes EM kür som vi knappt ridit igenom så det finns en hel del att finslipa men det visste jag ju innan. Jag är bara så himla glad att jag fick göra det igen.

Även Tinne har tävlat men jag får göra ett till hästigt inlägg snart igen och berätta mera.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s